WE ARE HIRING

 • Junior Expeditor

  Ben jij toe aan de volgende uitdaging als Expediteur waarbij je samen met ons bedrijf mee groeit naar een hoger niveau? TransDocLink Services is op zoek naar iemand met het talent om snel te schakelen. Daarbij kun jij je hoofd koel houden en krijg jij energie van elk vraagstuk dat op jouw bureau verschijnt. Klinkt dit interessant? Lees snel verder!

  Over de organisatie

  Wij zijn op zoek naar een Junior Expediteur die samen met hen mee wil groeien. TransDocLink is gespecialiseerd in internationale transporten over meerdere modaliteiten. Wij zorgen er met onze klantvriendelijkheid en hoge kwaliteit van dienstverlening voor dat alle klantwensen naar meer dan behoren worden afgehandeld.

  De dienstverlening die wij bieden onderscheidt zich door decennia lange ervaring in de expeditie over de volle breedte. Wij zijn een jong bedrijf dat volop met digitale oplossingen en innovaties bezig is, altijd op zoek naar de optimale fit tussen efficiëntie, automatisering en klanttevredenheid.

  Bij ons kom je te werken in een klein team waarbij veel aandacht gevestigd is op persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast heerst binnen ons bedrijf een informele sfeer waarbij open gecommuniceerd wordt en volop ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling. Desondanks draag je met de professionaliteit van het team bij aan het goede imago de groei van het bedrijf.

  Wat ga je doen als Junior Expediteur?

  Als Junior Expediteur ben jij het aanspreekpunt voor klanten en regel jij het transport via zee-, lucht- of wegtransport. Van vertrekpunt tot aankomst zal jij samen met jouw collega’s afstemmen hoe dit het beste gecoördineerd gaat worden. Dit houdt dus in dit jij regelmatig contact hebt, zowel telefonisch als via mail, met de klanten. Ook betrekken we je als nieuwe collega graag bij het ontwikkelen van innovatieve diensten.

  Na de inwerkperiode ben jij:

  • Verantwoordelijk voor verwerking van zowel inkomende als uitgaande vrachten;
  • De spil tussen klant, vervoerder en intern team;
  • Een uitstekende zorgdrager over de nodige transportdocumentatie;
  • Een ware teamspeler met energieke drive ter stimulatie van het team;
  • De persoon die er voor zorgt dat de processen constant geoptimaliseerd worden. 

   Wat zijn je kwaliteiten?

  • Minimaal MBO-niveau;
  • Voor deze functie is er geen minimale werkervaring vereist maar werkervaring in een vergelijkbare functie is wel een pré;
  • Zowel de Nederlandse als de Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift;
  • Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en beschikt over analytisch denkvermogen en kunt hier ook naar handelen
  • Je hebt oog voor detail zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen;
  • Tot slot ben je een uitstekende planner en heb je een ordelijke manier van werken.

  Ons aanbod

  Een plek op Schiphol-Rijk om alles te leren over wereldwijde expeditie door een zeer uiteenlopende scope aan logistieke diensten. Een fulltime baan, een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Aangezien deze logistiek dienstverlener momenteel groeit biedt het bedrijf jou ook de mogelijkheid om op termijn cursussen en opleidingen te volgen ten behoeve van zowel jouw persoonlijke-  als carrière ontwikkeling. 

  Geïnteresseerd geraakt; stuur dan jouw CV begeleid door een motivatiebrief naar : cartoon@transdoclink.com t.a.v. mevr. P. Nuangtanom – director freightforwarding